torsdag 29. september 2011

Høst i byen

Rusletur i Trondheim, på jakt etter høsten. Fant den utenpå en gul vegg på Kalvskinnet. Og utenpå en rød vegg.




søndag 25. september 2011

Reinsdyr i Sylan

Artig å studere reinsdyr som lever på fjellet, i dette tilfellet på viddene i Sylan. I motsetning til oss mennesker som bor i et oppvarmet hus, lever dyra ute, uansett vær og vind. Jeg fikk knipset noen bilder av dyra, men etterhvert som det ble mørkere og mørkere måtte jeg bryte opp og ta fatt på heimturen. Men reinsdyra fortsatte med å tusle rundt og spise, de var allerede heime. Fascinerende.






Snø på toppene i Sylan

Dagsekspedisjon til fjellmassivet Sylan for å se om det var kommet melisdryss på toppene. Det var det, men sola var delvis tildekket av skyer, noe som skapte et flatt og kjedelig fotolys. Men man fikk uansett fange inn litt av høststemningen. I det fjerne, på svensk side, tronet de majestetiske Helagsfjellene, som fortsatt står på lista over topper man ikke har besøkt. Det så fristende ut å bare gå innover vidda for å nå dem, men realismen tilsa at det ville bli mørkt lenge før man kom fram. Men en annen gang...





onsdag 21. september 2011

Høststemning ved Skansen

På tur til jobben en tidlig høstmorgen. Med et slikt motiv var det påkrevd med en liten fotopause.


mandag 12. september 2011

Høststemning på Korgfjellet

Tunellen gjennom Korgfjellet var stengt for utbedring, men det var helt greit å få en liten høsttur over fjellet isteden.